HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
Loap Quick 2 İki Kişilik Üç Mevsim Çadır
Paylaş:

Loap Quick 2 İki Kişilik Üç Mevsim Çadır

Kategori
Stok Kodu
CDRLOAPQUICK2
Seçenekler
449,00 TL
48,42 TL den başlayan taksitlerle!

Loap Quick 2 İki Kişilik Çadır

Quick 2, bisiklet sürüşleri ve tırmanışlar için mükemmel bir üründür. Hafifliği ve sıkılığı sayesinde, sırtınızda bir çadır ile yolculuk ettiğinizi unutacaksınız. Çadır, iki direkli durarwap malzemeden üretilmiştir. Güneşli bir günde bisiklete binmek veya yürüyüşe çıkmak her zaman keyiflidir ama yolda yağmur sizi ziyaret ederse panik yapmanız gerekmez. Su kolonu 3000 mm ve 5000 mm olan matıyla, fırtınalı günlerde bile kuru kalırsınız. Fiziksel yorgunluğunuzdan sonra bu çadır, rahatça dinlenmenizi garantiler.

 



Kamp Malzemeler,Loap,Uyku tulumu


 
Ürün Özellikleri
Ağırlık (g) 02,7 kg
Su kolonu (çadır dışı) 3000 mm
Su kolonu (çadır içi) 1000 mm
Su kolonu (taban) 5000 mm
2 kişiliktir.
Kullanım mevsimi: Yaz
Malzeme (dış çadır) 100% PL Diamond Graphic.
Malzeme (iç çadır) 100%nefes alan PL
Malzeme (taban) 100% Oxford
 
 
Teknik Özellikleri
Malzeme (yapı) 7,9mm durawrap
Yapı İçten
Dış çadır boyutu(cm) (50+210)*150*120
Paket boyutu (cm) 45 x 17
Giriş sayısı 1
Hava çıkışı 2
Duvar kubbeleri 2
Yarım kubbe 1
Oda sayısı 1
Direk sayısı 2
Katlanabilen direk uzunluğu 1 (cm) 45,5
Katlanabilen direk uzunluğu 2 (cm) 45,5
Katlanmayan direk uzunluğu 1 (cm) 2*383
 

Kullanılan Teknoloji

DRYTECH

DRYTECH, yüksek kaliteli poliüretan kaplama ile çok işlevseldir. Mikro gözenekli yapılı bu kaplama, çok güçlüdür ve yırtılmaya dayanıklıdır. DRYTECH kaplama teknolojisi, değişen hava koşullarında sizi rahatlıkla kuru tutar ve yüksek fiziksel aktivite sırasında oluşan nemin vücuttan buharlaşarak uzaklaşmasını sağlar. Su geçirmez materyal 3000 mm 3,000 mm su kolonu; bu malzeme 3 metre suyu geçirmez anlamına gelmektedir. Bu testler malzemenin üstünde bir silindire su koyularak yapılır. Suyun ilk üç damlası malzemeden geçene kadar su eklenmeye devam eder. İlk üç damla malzemenin içinden geçtiğinde bütün silindire eklenen suyun yüksekliği bu testin sonucunu vermektedir. 5,000 mm su kolonu; bu malzeme 5 metre suyu geçirmez anlamına gelmektedir. Bu testler malzemenin üstünde bir silindirle su koyularak yapılır. Suyun ilk üç damlası malzemeden geçene kadar su eklenmeye devam eder. İlk üç damla malzemenin içinden geçtiğinde bütün silindire eklenen suyun yüksekliği bu testin sonucunu vermektedir.

TSS

BDM Bantlı dikiş mühürü; BDM özel bir termoplastik koruma uygulamasıdır. Dikiş alanlarını boşluk bırakmadan bantlanması sayesinde vücudunuza dişardan nem girişini engeller. Bu teknolojiyle üretilen polyester ve poliüretan dikişler sizin zor hava ve mevsim şartları altında kuru kalmanızı sağlar.


Çadır Bakımı Nasıl Yapılmalı ?
 
Ekipman ve Giyim Ürünlerinin Bakımının Doğru Yapılmasında Neden Israrcıyız ?

Belki de satın almış olduğunuz ürün şimdiye kadar sahip olduğunuz en ileri teknolojiyle üretilmiş ürün. Böyle bir ürünü olabildiğince uzun süre özelliklerini kaybetmeden kullanmak isteyeceğinizden eminiz. Bakımını zamanında ve doğru yaparak ürününüzün performansını koruyabilir, ömrünü uzatabilirsiniz. İşte bundan dolayı bakım talimatlarına mutlaka uymanızı tavsiye ediyoruz.

 
Çadır Bakımı Nasıl Yapılmalı ?

  • Çadırınızı temizlemek için ılık su ve sünger kullanın. Eğer çadırın tamamını detaylı bir şekilde temizlemek istiyorsanız küvet içinde soğuk suda yıkayın ama uzun süre suyun içerisinde bırakmayın.
  • Sıcak su, ağartıcı malzemeler veya herhangi bir deterjan kullanmayın. Gerekiyorsa deterjan bazlı olmayan bir sabun kullanarak yıkayabilirsiniz.
  • Çadırınızı kesinlikle çamaşır makinasında yıkamayın veya kurutma makinesinde kurutmayın. Çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve deterjanlar çadırın üzerindeki su geçirmez kaplamanın zayıflamasına veya tamamen etkisini yitirmesine sebep olabilir.
  • Islak çadırınızı kurutmak için gölge bir yere serin. Çamaşır askısının veya ipinin üzerine düzgünce sererek kurutabilirsiniz.
  • Çadırınız kurumadan kesinlikle saklamayın. Saklamak için tamamen kurumasını bekleyin.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Loap Quick 2 İki Kişilik Üç Mevsim Çadır Loap Quick 2 İki Kişilik Üç Mevsim Çadır en uygun fiyatıyla Kutıpayısı'nda! Loap Quick 2 İki Kişilik Üç Mevsim Çadır acele et stoklar tükenmeden hemen satın al! CDRLOAPQUICK2 Loap Quick 2 İki Kişilik Üç Mevsim Çadır

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.