HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
Bobble Sporcu Suluğu 650 ml
Paylaş:

Bobble Sporcu Suluğu 650 ml

Stok Kodu
ZUCBOBBLESPRT650
Seçenekler
64,07 TL
6,91 TL den başlayan taksitlerle!
Havaleli Fiyatı
51,25 TL

Bobble Sporcu Suluğu 650 ml

Aktif yaşam için tasarlanmış Bobble Sport serisini yogadan, koşuya kadar her türli aktivite sırasında kullanabilirsiniz. Bisiklet kafesleri, araba ve koşu bandı bardak tutucularına koymak için uygundur. Squeezable (sıkılabilir) yapısı ile spor sırasında kolay içilebilme imkanı sağlar. Sağlıklı su tüketimine olanak sağlayan aktif karbon filtresi vardır. Bu filtre sayesinde sudaki klor, koku ve organik kirleticiler arındırılır. Bu şekilde sudaki kirlilik giderilerek tamamen etkili ve güvenilir bir çözüm sunar.


Bobble Sporcu Suluğu


Bobble, pet su şişesi kullanımına karşı olarak geliştirilmiş, inovatif ve sağlıklı bir alternatiftir. Bobble'ın BPA içermeyen gövde ve filtresi ile yudumladığınız suyun her damlası hem daha lezzetli, hem de daha sağlıklı olacak.


Bobble Sporcu Suluğu


Ürün Özellikleri
Değiştirilebilir aktif karbon filtre (300 kez kullanılabilir)
Kullanışlı, yumuşak dokunuşlu taşıma kulbu
BPA içermez.
ABD'de üretilmiştir.


Bobble Sporcu Suluğu


Bobble Sporcu Suluğu


Bobble Sporcu Suluğu


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bobble Sporcu Suluğu 650 ml Bobble Sporcu Suluğu 650 ml en uygun fiyatları ile kutupayisi.com'da! Bobble Sporcu Suluğu 650 ml acele et stoklar tükenmeden hemen satın al! ZUCBOBBLESPRT650 Bobble Sporcu Suluğu 650 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.