HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
Marmot Tullus Kaz Tüyü Erkek Mont
Paylaş:

Marmot Tullus Kaz Tüyü Erkek Mont

Marka
Stok Kodu
TKSMRMTULLUSJACKTBAY
Seçenekler
%30 İNDİRİMLİ
917,58 TL
1.310,83 TL
98,95 TL den başlayan taksitlerle!
 
 
Marmot Tulus

MARMOT TULLUS ERKEK KAZ TÜYÜ MONT

Buz gibi rüzgarlı günler, vücut ısınızı çaldığında, sıfırın altı dereceleri gördüğünüzde, sıcak kalmak çok zorlaşır. Dağa tırmanışlarınızı, kayak günlerinizi daha rahat geçirmek için, Marmot Erkek Tullus Kaz Tüyü mont, 600 Doldurma gücüyle yalıtımı maksimuma çıkarıyor.

Tullus Erkek kaz tüyü mont yırtılmayan polyester kumaşı hem çok hafif hem de DWR özelliği ile hafif yağmurlu ve karlı günlerde nemi dışarıda tutar. 600 doldurum güçlü kaz tüyü mont hem çok hafiftir hem de sizi sıcacık tutar. Kaz tüyü koruma özelliği ile, ceket, diğer tüylere göre 10 kat daha kuru ve %150 daha elastikdir.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Dağ maceraları için ateş yakmış kadar sıcak tutan ceket
600 Fill güçlü kaz tüyü mont ile sıcaklığı hapsetme
Tüy koruma özelliği ile elastikiyetten ödün vermeyen nem dengeleme

 
 
 Marmot Tullus

TEKNİK ÖZELLİKLER

Kalıp : Regular Fit
Sırt Uzunluğu : 71,2 cm
Ağırlık : 422,4 gr

TEKNOLOJİLER

 
Down Defender

DOWN DEFENDER

Marmot Down Defender giysi ve uyku tulumları için bir sigorta poliçesidir. Bu özel işlem görmüş yüksek oranda su dayanaıklı, ıslak ortamlara maruz kalan giysiler ve uyku tulumları için daha üst seviye ıslaklık koruması sağlar. Marmot Down Defender suyla temasından kaynaklanan topaklanma ve özelliğini yitirmesini önlemeye yardımcı olur. Dolayısıyla sizi sıcak ve konforlu tutma kabiliyetini mükemmel bir şekilde arttırır.Devamı için tıklayınız.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Marmot Tullus Kaz Tüyü Erkek Mont Siyah Marmot Tullus Kaz Tüyü Erkek Mont acele et stoklar tükenmeden hemen satın al! TKSMRMTULLUSJACKTBAY
Marmot Tullus Kaz Tüyü Erkek Mont

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.