HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
Marmot NanoWave 55 Uyku Tulumu
Paylaş:

Marmot NanoWave 55 Uyku Tulumu

Kategori
Marka
Stok Kodu
TKSMRMNANOWAWE55
793,43 TL
85,56 TL den başlayan taksitlerle!
Havaleli Fiyatı
714,08 TL

Marmot NanoWave 55 Hafif Uyku Tulumu

Hafif ve uygun fiyatlı Marmot NanoWave 55 uyku tulumu, herhangi bir mevsimde rahatça kullanılmak üzere bütün özelliklere sahip, ferah ve çok konforludur. Eşyalarınızı küçük bir alanda taşıyacaksanız, uyku tulumunu büzerek rahatça hacmini küçültebilirsiniz.

Bu uyku tulumunun en önemli özelliği, tamamen küçültülerek rahatça taşınabilmesi ve hafifliği. Nanowave hafif uyku tulumunu rahatça taşıyabilmeniz için katlayıp koyabileceğiniz küçük çantası da yanında gelir. Hali hazırda uygun fiyatlı olan bir uyku tulumuna önemli özellikler kattık.

Yüksek kaliteli, dolgulu sentetik yalıtımla üretilmiştir. Sentetik hafif uyku tulumlarının en güzel kısmı, herhangi bir neme maruz kalırlarsa veya ıslanırlarsa ,çok hızlı bir şekilde kurur ve termal etkilerini hiç kaybetmezler.

Mumya şeklindeki bu hafif uyku tulumunun kesimi yarı dikdörtgendir. Böylece diğer sivri kesim uyku tulumlarına göre, size daha çok alan sağlar ve ayak kısmında daha rahattır. Daha çok yayıla bileceğin konforu sağlar.

Mumya şekline rağmen bölmeli kapüşona sahiptir. Kapüşonun tepesinde ve altında kordonları vardır. Sıcaklığı nerede tutmak istiyorsanız orayı çekiştirerek kapüşonu büze bilirsiniz. Tulumun en tepesinden aşağıya kadar olan çift fermuar ile daha sıcak günlerde, sadece alttan veya sadece üstten, içeride hava sirkülasyonu sağlayabilirsiniz. Bazı gezginler için oldukça ideal; rahatça yayabilecekleri battaniyeye dönüşür. Nanowave hafif uyku tulumunu birkaç farklı şekilde kullanabilirsiniz. Fermuarın arkasındaki dayanıklı madde sayesinde, fermuar sıkışması yaşamazsınız. Eğer kumaş birazcık bile sıkışırsa, dayanıklılığı sayesinde hiç zarar görmez. Fermuarın arkasındaki boru sayesinde, istenmeyen soğuk hava tulumun içine geçmez. Sentetik hafif uyku tulumu olduğu için yalıtım her yere eşit dağıtılmıştır. Yalıtımda istenmeyen yoğunluklar olmaz, sıcaklık içeride kalır.

Uyku Tulumu Ürün Özellikleri

  • Hafif uyku tulumu, yüksek oranda sıkıştırılabilir
  • SpiraFil Yüksek dolgulu yalıtım
  • Sıkıştırma torbası
  • Çift yönlü Fermuar
  • Sarmalayan Yapı
  • Çift asma halkası
  • Fermuar Saklama bölmesi
Aşağıdaki ikonlara tıklayarak ürün hakkında bilgi alabilir ve kullanılan teknolojileri öğrenebilirsiniz.

hafif uyku tulumu hafif uyku tulumu uyku tulumu 

Uyku Tulumunda Kullanılan Materyaller

Ana Malzeme: % 100 Polyester Tafffeta DWR 2.2 oz / yd
Astar Malzemesi: % 100 Polyester WR 1.3 oz / yd (Liner),% 100 Naylon Düz Dokuma WR 1.3 oz / yd
Yalıtım Malzemesi: SpiraFil ™ 60
Ağırlık: 680 gr
Uzunluk: Standart - Regular : 183 cm
Ölçüler (Omuz, Kalça, Ayak): 152.4cm x 147.3cm x 101.6cm
Derece: Rahatlık: 60.1 ° F / 15.6 ° C | Alt Sınırı: 54.3 ° F / 12.4 ° C | Extreme: 33.1 ° F / 0.6 ° C
Dolgu Ağırlığı: 255 gr
Konaklama Isısı: 13° C
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Marmot NanoWave 55 Uyku Tulumu Füme Marmot NanoWave 55 Uyku Tulumu acele et stoklar tükenmeden hemen satın al! TKSMRMNANOWAWE55
Marmot NanoWave 55 Uyku Tulumu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.