HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta 15,1 Lt
Paylaş:

Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta 15,1 Lt

Kategori
Marka
Stok Kodu
ZUCSTNALC151
Garanti
Ömür Boyu Garanti
Seçenekler
812,54 TL
87,63 TL den başlayan taksitlerle!
Havaleli Fiyatı
731,29 TL

Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta 15.1 Lt

Stanley'den mucizevi bir ürün daha. Taşınabilir soğutucu! Bu soğutucu 36 saat boyunca içine koydunuz her şeyi soğuk tutuyor. Üstelik öyle ince ayrıntıları var ki gıda anlamında yanınızda taşıdığınız her şeyi toparlıyor, eliniz kolunuz dolu gezmiyorsunuz. Termos ve mataranızı üzerine bağlayabiliyorsunuz. O kadar sağlam bir yapısı var ki aynı zamanda oturmak için bile kullanabiliyorsunuz.

Yüksek yoğunluklu polietilen/polipropilen karışımı malzemeden üretilmiştir. 21 adet kutu içecek alabilir. Kapak üzerindeki lastikli bölüme termosunuzu yerleştirebilirsiniz.

Ürün Teknik Özellikleri
  • Hacim: 15.1 lt
  • Ağırlık: 3.01 kg
  • Boyutlar: 42.4 x 32.5 x 28.4 cm
  • Soğuk: 36 Saat
Ürün Özellikleri
  • Klasik soğutuculara göre 2 kat daha fazla malzeme kullanılmıştır.
  • Diğer soğutuculara göre yapılan testlerde %36 oranında daha uzun süreli soğuk tuttuğu tespit edilmiştir.
  • Polietilen/polipropilen karışımı malzemeden üretilmiştir. 21 adet kutu içecek alabilir. 
Stanley sıkça sorulan sorular Stanley termos sıcak kalma süreleri

Stanley Soğutucu

ÜRETİM KUSURLARINA KARŞI ÖMÜR BOYU GARANTİ!

Stanley ürünleri, üretimden kaynaklanan hatalar, yalıtım problemleri ve üretim kaynaklı sızdırma problemlerine karşı ömür boyu garantilidir.

GARANTİ KAPSAMINA GİRMEYEN DURUMLAR

Düşme, çarpma ve ezilme sonucu meydana gelebilecek üründeki her türlü hasar ve hasar nedeni ile oluşabilecek yalıtım problemleri (ürünün yeterli ısıyı muhafaza edememesi) Düşme, çarpma ve ezilme sonucu meydana gelebilecek üründeki sızdırma problemleri Düşme, çarpma ve ezilme neticesinde ürünün gövdesindeki / parçalarında ki kırıklar ve deformasyonlar Kargodan kaynaklı her türlü hasar Kullanım, bakım ve temizlik koşullarına uyulmaması gibi durumlar sonrasında iç ve dış yüzeyde oluşabilecek hasarlar, bozulmalar ve paslanma/korozyonlar garanti kapsamına girmemektedir.

Stanley Adventure Soğutucu 15,1
uzun zamandır bildiğim fakat almayı ertelediğim bir ürün...aldıktan sonra beklentimi fazlasıyla karşıladı. sürekli kamp ve denizde zaman geçiren birisi olarak bundan daha iyisini bu fiyatlarda bulmak zor... tavsiye ederim.
ayrıca hızlı kargo ve sağlam sevkiyat için KUTUPAYISI nada teşekkürler.
y... y... | 20/08/2018
Stanley Farkı
Gayet başarılı ve çık bir ürün. Kullanmadan önce içerisine buz kaplarını koyup bir müddet soğumasını bekleyin ve sonra ihtiyacınıza göre malzemeyi koyun. Kesinlikle tatmin edecek ! ÜZerindeki termos kısmıda çok kullanışlı.
Nuri KAYACAN | 04/08/2018 | Adventure Sogutucu 15,1 Lt - Mat çelik - 15,1LT
güzel ürün
plajda kullanıyorum ürünü yiyecek ve içececkleri içine dolduruyorum plajda bütün gün saklıyorum çocuklar ikide bir şunu alalım bunu alalımda diyemiyor tak diye çıkarıyorum :) muhteşem bir ürün düzenli bir yerlere gidiyorsanız çok faydasını görürsünüz
m... s... | 28/03/2018
Stanley 15.lt
Balığa giderken kullanmak için satın aldım. Fakat koku yapar diye kullanmadım. Plaj ve Piknik te çok güzel iş yapıyor. Ayrıca marketlerde satılan iglo jeller ile birlikte kullanmanızı tavsiye ederim.
yusuf özen | 03/01/2018
teşekkürler
Ürün çok sağlam ve kullanışlı 1 ay kadar önce almıştım ve çok memnun kaldık ikincisini sipariş verdik 1 gün içinde elimize ulaştı keyfine düşkün kampçı arkadaşlara şiddetle tavsiye ederiz...

Hızlı kargo güvenli alışveriş...
Orhan Karayasar | 08/09/2016
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta 15,1 Lt Yeşil Soğutuculu Çanta 15,1 lt Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta 15,1 Lt acele et stoklar tükenmeden hemen satın al! ZUCSTNALC151
Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta 15,1 Lt

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.